Anmälan är öppen till SpringCross 16 april 2016

För andra året i rad går Spring Cross i tuffare terräng än tidigare och är en utmaning långt över våra vanliga motionsslingor – det här är terränglöpning när den är som bäst. Du kan välja att springa 5 eller 10 kilometer. Nytt för 2016 är en ungdomsklass.
Mer info och anmälan >>

En asfaltslöpares tankar om SpringCross

Duktiga löparen Karin Arthursson, från Hässelby SK kom trea i Spring Cross 10 km. Så här säger hon: "Det var första gången jag sprang sån här trail och det var sjukt jobbigt. Tokpuls hela vägen och backigt som attan. Lera, stenar, rötter och piskande grenar – man fick vara helt koncentrerad hela tiden. Tror man har enorm nytta av att ha själva tekniken som man inte har som asfaltslöpare. Och slalombacken 2 gånger var inte att leka med - herregud!
Gamla tanter som jag får nästan hjärtinfarkt, haha. Kul träning och bra arrangemang!"

Filmen som visar loppet 2015 från start till mål

Micke Sjöblom har gjort en drygt fyra minuter lång film som visar vårens största terränglopp från start till mål. Du får se en riktigt tuff, rolig och backig terrängbana – och ett gäng riktigt starka, trötta men nöjda deltagare.
Video Spring Cross 2015 >>

Se de bästa bilderna från SpringCross

Vår grymma fotograf Ryno Quantz var ute och plåtade under loppet. Här hittar du över 100 av hans bästa bilder. Kika om du ser dig själv.
Till bildgalleriet >>

Den stora utmaningen: Årets kraftprov och årets folkfest

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas– ASICS Stockholm Marathon är årets kraftprov och årets folkfest i huvudstaden. Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>