Välkommen till "Nya" Spring Cross 18 april
Vårens utmanande terränglopp


Smala leriga stigar, kvistar som piskar dig i ansiktet, doften av jord, några hinder här och där att hoppa över. Nya Spring Cross går i tuffare terräng än tidigare och är en utmaning långt över våra vanliga motionsslingor – det här är Cross Country när den är som bäst.Nya Spring Cross 2015 har två distanser för både kvinnor och män. Du kan välja att springa fem eller tio kilometer. Första start går klockan 11. Start, varvning och mål är vid Laduviken i närheten av Norra Djurgårdstaden.

Klassisk terrängbana

Nya Spring Cross fem och tio km, har start, varvning och mål vid Laduviken i närheten av Norra Djurgårdstaden. Årets bana är en riktig Cross Countrybana - eller som gamla tiders terrängbana om du hellre vill det. Du springer på smala stigar, över ojämn ängsmark, ridstigar, parkvägar, lite obanat och över berghällar. Springer du fem kilometer får du dessutom tre rejäla backar att tampas med, och några lite lättare. Du som springer 10 km får helt enkelt dubbelt så mycket av allt - eftersom det är en varvbana.

Det krävs fokusering, oömma kläder och rejäla terrängskor med dubbar. Och det kommer vara riktigt lerigt på sina håll. Var beredd på det!

Direktanmälan 18 april

Den ordinarie anmälningstiden har gått ut, men det går fortfarander bra att göra en direktanmälan på tävlingsdagen 18 april. Läs mer!

All information finns på hemsidan

Information om Spring Cross finns på hemsidan. Du får startnummer och ett enklare PM hemskickat ca 1 vecka före arrangemanget.

• Direkt när du har anmält dig får du via mejl en bekräftelse på din anmälan samt ett kvitto på din betalning.
• Tävlingsinformation hittar du här på hemsidan senast den 26 mars.
• Startlistan hittar du i vänstermenyn. Inom tre arbetsdagar från din anmälan, finns ditt namn i startlistan.
• Resultatlistan finns här på hemsidan direkt efter loppet.

Minimiålder

Minimiålder i Spring Cross är 15 år.

Sök i startlistan

Startlistan för Spring Cross hittar du under rubriken Startlista i vänsterspalten. Den uppdateras kontinuerligt. Här kan du kontrollera att din anmälan kommit in. Inom ett par dagar efter det att du anmält dig finns du i startlistan.

Information

Undrar du över något när det gäller Spring Cross så kontakta gärna vårt kansli.
E-post: info@springcross.se
Telefon 08 – 545 664 40.
Kansliet är öppet kl 9–12 och kl 13–16.00 måndag – fredag.

Spring Cross är ett evenemang inom Stockholm Marathon Gruppen. Arrangörer:Friidrottsklubbarna Hässelby SK och Spårvägens FK.
Huvudsponsor: Inov-8